WordPress webdesigner

wordpress webdesignerOp zoek naar een WordPress webdesigner uit de omgeving Rotterdam?

Bij het internetbureau Juiste Vorm kan je terecht voor het bouwen van een website of webshop, het onderhoud van je website of de beveiliging van je website. Ook wordt je geholpen met het optimaliseren van de snelheid van je website en met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van websites helpt Juiste Vorm in het realiseren van jouw website of webshop met WordPress.

 

WordPress webdesigner Alain Lankers

Juiste Vorm is de onderneming van Alain Lankers, een website bouwer met een passie voor WordPress.

Sinds 2001 ben ik actief als website bouwer, waarvan de laatste 10 jaar als WordPress webdesigner en heb ik aan diverse projecten gewerkt. Mijn expertise ligt in het realiseren van websites en webshops met WordPress. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het beveiligen en onderhouden van WordPress websites.

Juiste Vorm werkt, wanneer het nodig is, samen met een internationaal team van experts op gebied van hosting, grafisch ontwerp en website ontwikkeling.

Contact WordPress webdesigner

Heb je vragen of wens je een keer langs te komen om je website te bespreken?
Neem dan contact op met een WordPress ontwerper. Juiste Vorm is het webbureau uit de omgeving Rotterdam dat voor jou klaar staat!

Stappenplan WordPress webdesigner

Overleg

In een eerste fase worden je wensen in kaart gebracht. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek. Wat wil je bereiken met de website, wie is de doelgroep, welke uitstraling wil je en welke functionaliteiten moet de website hebben.

Offerte

Hierin vind je de uiteindelijke prijs op basis van je wensen. Zo weet je duidelijk van te voren waar je aan toe bent. Mocht je tijdens de ontwikkeling van de website je wensen bijstellen dan hoor je duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Ontwerp

Zodra de nodige bestanden zijn ontvangen (logo, fotomateriaal, …) wordt er begonnen met het grafisch ontwerpen van de website en worden je wensen vertaald naar het uiteindelijke ontwerp. Er wordt een ontwerpvoorstel gemaakt die je per e-mail ontvangt en op basis van de feedback eventueel verder wordt aangepast.

Ontwikkeling

Na definitieve goedkeuring van het grafisch voorstel wordt er overgegaan tot het technisch bouwen van de website. Het grafisch ontwerp wordt omgezet en geprogrammeerd naar een functionerende website. Vervolgens wordt de website gevuld met teksten en beeldmateriaal.

Oplevering

Als de bouw van de website klaar is ontvang je een link naar een testomgeving. Hier zie je voor het eerst de werkende website en heb je de gelegenheid deze uitgebreid te testen. Na de testfase wordt de website opgeleverd en verhuisd van de testomgeving naar de definitieve locatie op de server.

WordPress Onderhoud

Met WordPress kan je zelf de inhoud van de website aanpassen. Voor extra beveiliging en technisch onderhoud kan je een onderhoudscontract afsluiten.