WordPress webdesign

Een website of webshop met WordPress

Een WordPress website laten maken

U wil graag een website laten bouwen en de inhoud van uw website zelf kunnen aanpassen zonder technische kennis? Met WordPress is dit mogelijk. Wij bouwen de perfecte website voor uw onderneming. Wij ontwerpen en bouwen al onze websites met WordPress als content management systeem, zodat u zelf de inhoud van uw website makkelijk kan aanpassen.

Waarom een website

 • online visitekaartje
 • altijd bereikbaar
 • informatie voor klanten
 • nieuwe klanten bereiken
 • meer omzet
 • geloofwaardigheid als bedrijf

Voordelen WordPress

 • geen licentiekosten
 • eenvoudig uit te breiden
 • eenvoudig in gebruik
 • grote community
 • zoekmachine vriendelijk
 • Wat is WordPress?
wordpress

Een professionele website laten maken

Op basis van maatwerk ontwerp
De website kan ontwikkeld worden op basis van maatwerk, waarbij er een website grafisch ontworpen wordt volledig op maat naar uw wensen en daarna omgezet naar WordPress. U heeft hierin de vrijheid om zelf te bepalen wat u wenst zonder afhankelijk te zijn van beperkingen binnen een aangeschafte template.

Op basis van een template
Of het kan ook op basis van een bestaande WordPress template. Er zijn diverse websites waar WordPress templates aangeschaft kunnen worden. De bekendste is Themeforest. Met de aanschaf van een template bespaart u de ontwerpkosten en de kosten voor het omzetten van het ontwerp naar een website. Deze aangeschafte template kan binnen de mogelijkheden aangepast worden naar uw wensen en huisstijl.

Een responsive website laten maken

responsive webdesign

1 website geschikt voor desktop, tablet en smartphone. Websites die responsive gebouwd worden passen zich automatisch aan aan het gebruikte formaat beeldscherm. Al onze websites zijn responsive gebouwd omdat de meeste bezoekers van je website dit zullen doen met een smartphone of tablet. Ook scoor je beter in de zoekresultaten van zoekmachines; Google geeft je een hogere ranking als je een mobielvriendelijke website hebt.

Zorg ervoor dat je bezoekers ook op mobiele apparaten uw website makkelijk kunnen bezoeken. Met responsive webdesign is dit mogelijk.

Een betaalbare website laten maken

Sterk design

Een eigentijds design voor uw website die aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Er wordt gewerkt met zelf ontworpen designs maar u kan er ook voor kiezen een WordPress thema aan te schaffen en deze te laten aanpassen naar uw huisstijl.

Schone code

De website wordt gebouwd met een schone en zoekmachine vriendelijke HTML/CSS code voor uw SEO. Een goed geschreven broncode is belangrijk voor een betere vindbaarheid van uw website in zoekmachines als bv. Google.

Uitbreidbaar

Dankzij het gebruik van plugins is uw WordPress website uitbreidbaar met extra functionaliteiten. Denk hierbij aan toevoegingen als: formulieren, fotosliders, nieuwsbrieven, e-commerce, social media integratie en nog veel meer.

Zelf te onderhouden

Met WordPress kan u op een eenvoudige manier zelf de inhoud van uw website of webshop aanpassen. Voor het technisch onderhoud en beveiliging van de website is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten.

Handleiding

Bij oplevering van uw website in WordPress ontvangt u een op maat geschreven handleiding waarin duidelijk staat hoe u het systeem zelf kunt beheren. Aanvullende vragen kan u uiteraard nog steeds blijven stellen.

Backups

U kan er voor kiezen om op regelmatige tijdstippen een backup te laten maken van uw volledige website. Bij een WordPress website is het ook goed om geregeld een backup te laten maken van uw database.