Website met WordPress laten bouwen

website met WordPress laten bouwen​Op zoek naar WordPress webdesign in de omgeving Rotterdam? Je wil graag een website of webshop met WordPress laten bouwen zodat je de inhoud van de website zelf kan aanpassen zonder veel technische kennis? Met WordPress is dit mogelijk.

WordPress is een krachtig en veelzijdig platform waarmee je gemakkelijk een professionele website kunt bouwen, zonder dat je veel technische kennis nodig hebt. Met WordPress kun je kiezen uit duizenden gratis en betaalde thema’s en plugins om de functionaliteit en uitstraling van je website te verbeteren.

Bovendien is WordPress zeer gebruiksvriendelijk en kun je de inhoud van je website eenvoudig zelf beheren. Of je nu een blog, bedrijfswebsite of webshop wilt laten bouwen, WordPress biedt de tools die je nodig hebt om online succes te behalen.

 

Voordelen website met WordPress laten bouwen

WordPress is een populair contentmanagementsysteem (CMS) dat gebruikt wordt door miljoenen websites wereldwijd. Meer dan een derde van het hele internet draait op WordPress. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van WordPress:

1. Gebruiksvriendelijkheid: WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor beginners. Het heeft een intuïtieve interface en eenvoudig te begrijpen navigatie, zodat gebruikers gemakkelijk inhoud kunnen maken, bewerken en publiceren.

2. Flexibiliteit: WordPress biedt een grote mate van flexibiliteit en aanpasbaarheid. Er zijn duizenden gratis en betaalde thema’s en plug-ins beschikbaar die je kunt gebruiken om de functionaliteit van je website te verbeteren en deze er aantrekkelijker uit te laten zien.

3. Zoekmachinevriendelijk: WordPress is van nature zoekmachinevriendelijk. Het heeft een schone code en semantische markering, waardoor zoekmachines gemakkelijk de inhoud van je site kunnen vinden en begrijpen.

4. Schaalbaarheid: WordPress is zeer schaalbaar en kan worden gebruikt voor alles van eenvoudige blogs tot grote zakelijke websites. Het kan worden aangepast aan de groei van je website en je bedrijf.

5. Community: WordPress heeft een grote en actieve community van gebruikers en ontwikkelaars over de hele wereld. Dit betekent dat er altijd iemand beschikbaar is om je te helpen als je problemen hebt of vragen hebt over het gebruik van WordPress.

6. Beveiliging: WordPress heeft een sterke beveiliging. Er zijn regelmatig updates beschikbaar om beveiligingsproblemen aan te pakken en het is mogelijk om extra beveiligingsmaatregelen te nemen met behulp van plug-ins en andere tools.

Kortom, WordPress is een krachtig en flexibel CMS dat kan worden gebruikt om bijna elk type website te maken en te beheren.

  • WordPress 37% 37%
  • Joomla 2,6% 2,6%
  • Drupal 1,7% 1,7%

% van alle websites op het internet

  • Squarespace 1,5% 1,5%
  • Wix 1,3% 1,3%

Een betaalbare WordPress website laten bouwen

WordPress webdesign

Sterk design
Een eigentijds design voor uw website die aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Een design op basis van maatwerk of op basis van een template.

responsive webdesign

Responsive
Alle websites die ik bouw worden responsive gebouwd. Websites die responsive gebouwd worden passen zich automatisch aan aan het gebruikte formaat beeldscherm.

WordPress plugins

Uitbreidbaar
Dankzij het gebruik van plugins is jouw WordPress website uitbreidbaar met extra functionaliteiten.

Zelf inhoud aanpassen
Zelf inhoud aanpassen
Met WordPress kan je op een eenvoudige manier zelf de inhoud van jouw website of webshop aanpassen. Voor het technisch onderhoud en beveiliging van de website is het mogelijk een onderhoudsabonnement af te sluiten.
Handleiding website aanpassen

Handleiding
Bij oplevering van jouw website in WordPress ontvang je via Zoom een handleiding waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je het systeem zelf  kan beheren. Aanvullende vragen kan je uiteraard steeds blijven stellen.

Webshop laten maken met WordPress

Op zoek naar een WooCommerce specialist in de regio Rotterdam voor het bouwen van een nieuwe goed converterende webshop?

WordPress is niet alleen een gebruikersvriendelijk content management systeem voor websites en blogs, maar je kan er ook een volledige webshop mee opzetten waarmee je je eigen producten wereldwijd kan verkopen via je eigen website. Naast fysieke producten kan je ook digitale producten (bv. ebooks) verkopen via je webwinkel. Uiteraard is het mogelijk om alle bekende betaalmogelijkheden te koppelen met je webshop.

 

Je wil een webshop laten maken met WordPress. Wat heb je nodig?

Wil je een webshop laten maken met WordPress dan heb je naast WordPress zelf ook de WooCommerce plugin nodig. WooCommerce is de meest bekende plugin waarmee je in WordPress webwinkels bouwt. WooCommerce is gratis in gebruik, uitbreidbaar en er zit geen limiet op het aantal producten. De afgelopen jaren is WooCommerce uitgegroeid tot een volwaardig e-commerce oplossing met uitgebreide mogelijkheden. Je blijft gebruik maken van het meest gebruikte beheersysteem ter wereld en voegt daar krachtige webshop functies met een eenvoudig beheer aan toe.

Goede hosting voor je webshop want webwinkels vragen net wat meer van de server. Ook heb je een domeinnaam voor je webshop nodig en een SSL certificaat zodat de gegevens die je klanten invoeren versleuteld verstuurd worden. Een SSL verbinding herken je aan het slotje in de adresbalk en de URL begint met https in plaats van http.

webshop laten maken
Webshop laten maken

Een WordPress thema dat compatibel is met WooCommerce. Het meest populaire WooCommerce thema op Themeforest is Flatsome maar er zijn meerdere thema’s beschikbaar met WooCommerce integratie.

Een betaalprovider, vaak is dat Mollie waarmee je iDeal betalingen op je webwinkel kan ontvangen. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlanders gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Registratie bij Mollie is gratis en op moment van schrijven betaal je € 0,29 per iDeal transactie. Naast iDeal kan je ook voor andere betaalmogelijkheden kiezen.

Eventuele uitbreidingen van je webwinkel met gratis of betaalde plugins. Denk aan uitbreidingen voor verzending, betaling of producten en uitbreidingen voor beheer en marketing.

Voordelen webshop laten maken met WooCommerce

Grootste e-commerce platform

Bijna 30% van alle webshops draait op WooCommerce met WordPress.

Open source

Eigen ontwikkelingen zijn mogelijk, niet gebonden aan 1 partij.

Uitbreidbaar

Er zijn duizenden plugins waarmee je je webshop kan uitbreiden.

Op maat

Maatwerk WooCommerce webshops behoren tot de mogelijkheden.

Vertalingen

Het is mogelijk om de webshop in meerdere talen weer te geven.

Koppelingen

Koppelingen met externe partijen zijn mogelijk.

webshop laten maken