WordPress webdesign

Op zoek naar WordPress webdesign in de omgeving Rotterdam? Je wil graag een website of webshop laten bouwen en de inhoud van de website zelf kunnen aanpassen zonder veel technische kennis? Met WordPress is dit mogelijk.

Als ervaren WordPress webdesigner bouw ik de perfecte website of webshop voor jouw onderneming. Ik ontwerp en bouw alle websites met WordPress als content management systeem, zodat je zelf de inhoud van je website makkelijk kan aanpassen.

Voordelen WordPress webdesign

  • geen licentiekosten (behalve voor eventuele Premium plugins en thema)
  • eenvoudig uit te breiden (er zijn meer dan 55000 plugins)
  • eenvoudig in gebruik
  • grote community
  • zoekmachine vriendelijk

Een WordPress website kan op 2 manieren gebouwd worden: op basis van maatwerk of op basis van een kostenbesparende template.

wordpress webdesign

WordPress webdesign op basis van maatwerk

Als WordPress webdesigner kan ik de website bouwen op basis van maatwerk, waarbij de website grafisch ontworpen wordt op maat naar jouw wensen, en daarna het grafisch ontwerp omgezet wordt naar WordPress. Je hebt hierin de vrijheid om zelf te bepalen wat je wenst zonder afhankelijk te zijn van beperkingen binnen een aangeschafte template. De kosten bij maatwerk liggen aanzienlijk hoger dan wanneer je een website laat bouwen op basis  van een template omdat er eerst een grafisch ontwerp gemaakt wordt en daarna het ontwerp omgezet moet worden naar een website.

WordPress webdesign op basis van een template

Als WordPress webdesigner kan ik de website ook bouwen op basis van een bestaande WordPress template. Er zijn diverse websites waar WordPress templates aangeschaft kunnen worden. De bekendste is Themeforest. Met de aanschaf van een template bespaar je de ontwerpkosten en de kosten voor het omzetten van het ontwerp naar een website. Deze aangeschafte template kan binnen de mogelijkheden van het template aangepast worden naar jouw wensen en huisstijl.

  • WordPress 37% 37%
  • Joomla 2,6% 2,6%
  • Drupal 1,7% 1,7%

% van alle websites

  • Squarespace 1,5% 1,5%
  • Wix 1,3% 1,3%

Een betaalbare WordPress website laten bouwen

wordpress webdesign

Sterk design
Een eigentijds design voor uw website die aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Een design op basis van maatwerk of op basis van een template.

wordpress webdesign

Responsive
Alle websites die ik bouw worden responsive gebouwd. Websites die responsive gebouwd worden passen zich automatisch aan aan het gebruikte formaat beeldscherm.

WordPress webdesign

Uitbreidbaar
Dankzij het gebruik van plugins is jouw WordPress website uitbreidbaar met extra functionaliteiten.

WordPress webontwerp

Zelf inhoud aanpassen
Met WordPress kan je op een eenvoudige manier zelf de inhoud van jouw website of webshop aanpassen. Voor het technisch onderhoud en beveiliging van de website is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten.

wordpress webontwerp

Handleiding
Bij oplevering van jouw website in WordPress ontvang je een op maat geschreven handleiding waarin duidelijk staat hoe je het systeem zelf  kan beheren. Aanvullende vragen kan je uiteraard steeds blijven stellen.