WordPress onderhoudspakket bestellen

Wil je graag je website laten onderhouden door een WordPress specialist zodat je zelf geen omkijken meer hebt naar de techniek achter je website en zodat je website blijft werken maar ook veilig is? Vul het onderstaande bestelformulier in wil je een WordPress onderhoudspakket bestellen. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie op je aanvraag. De betaling vind plaats vooraf aan de periode die ingaat en kan per maand, per kwartaal of per jaar betaald worden.

Met een WordPress onderhoudspakket is jouw website altijd up-to-date zodat de website goed blijft werken, de nieuwste functionaliteiten ontvangt en vooral veilig blijft tegen hackers. Er zijn 3 verschillende soorten pakketten voor wat betreft het onderhoud van je website: je kan de WordPress onderhoudspakketten vergelijken op deze pagina zodat je kan kijken welk pakket voor jouw website het beste is. Bij sommige pakketten ontvang je ook WordPress support, snelheidsoptimalisatie en SEO optimalisatie. De WordPress onderhoudspakketten zijn zonder een vast contract en ze zijn maandelijks opzegbaar. Je hangt dus nergens aan vast.

Ben je nog niet helemaal overtuigd dat jouw website doorlopend onderhoud nodig heeft om de veiligheid en werking van de website te blijven garanderen? Bekijk dan deze WordPress beveiligingsstatistieken. Hieruit blijkt dat meer dan de helft van de WordPress websites die gehackt worden te maken hebben met het achterstallig onderhoud van de WordPress core bestanden en door het niet up-to-date houden van de diverse plugins en de thema bestanden op je website.

Vragen over WordPress onderhoudspakket bestellen?

Heb je nog verdere vragen over de verschillende WordPress onderhoudspakketten neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 06-81822391 en stel vrijblijvend je vraag aan een WordPress specialist uit de regio Rotterdam.

Bestelformulier WordPress onderhoudspakket bestellen

WordPress onderhoudspakket bestellen
Bestellen
Kies je onderhoudspakket:
Ik wens de betaling te doen: