WordPress beveiliging

WordPress is het meest gebruikte content management systeem: een derde van het hele internet draait op WordPress. Omdat het zo populair is wordt het ook door hackers en spammers vaak aangevallen. Dit betekent niet dat WordPress onveilig is, maar net omdat het zo populair is heeft het ook de meeste aandacht bij hackers.

Het mooie van WordPress is dat je het kan uitbreiden met nieuwe functionaliteiten door gebruik te maken van plugins. Er zijn meer dan 55000 WordPress plugins die door verschillende ontwikkelaars gebouwd worden. Echter elke plugin bevat broncode van diverse bouwers waardoor het kan voorkomen dat door hackers een kwetsbaarheid gevonden wordt in deze code.

Dagelijks worden er updates uitgebracht om zowel WordPress en plugins veilig te houden. De eerste stap om je website veilig te houden is alles up-to-date houden. Zie hiervoor het WordPress Onderhoudspakket. Nog steeds is 33% van de WordPress websites niet up-to-date waardoor deze beveiligingsrisico’s hebben.

Daarnaast is het ook goed om de website extra goed te beveiligen tegen hackers, spammers en malware. Er worden wereldwijd zo’n 90000 aanvallen per minuut uitgevoerd.

Maak gebruik van het beveiligingspakket waarmee ik uw website extra goed bescherm tegen aanvallen. Ik pas verschillende technieken toe die ervoor zorgen dat uw WordPress website veel veiliger wordt.
Dit hoeft maar eenmalig uitgevoerd te worden. Hier zijn dus geen abonnementskosten aan verbonden.

In combinatie met het WordPress Onderhoudspakket kan je ook je website wekelijks laten scannen op veiligheid en mogelijke kwetsbaarheden in de website.

Vaak wacht men tot de website gehackt is alvorens men de stap maakt om de website extra te laten beveiligen. Echter de kosten voor het herstellen van een website na een hack lopen vaak hoger op dan de kosten voor het extra laten beveiligen van je website.

Wacht niet tot het te laat is en laat uw website extra beveiligen.

Meer informatie over WordPress beveiliging

Omdat ik goed WordPress onderhoud en beveiliging erg belangrijk vind en nog steeds zie dat veel websites niet onderhouden of beveiligd zijn heb ik op deze website een aparte blog geschreven waar je alles kan lezen over WordPress beveiliging en onderhoud.

Open chat
Hallo, waarmee kan ik je helpen?