Website offerte

Wil je graag een website offerte aanvragen en weten wat webdesign gaat kosten? Vul onderstaand formulier in als je een website of webshop met WordPress wil laten bouwen en op zoek bent naar een WordPress webdesigner uit de regio Rotterdam.

Naast een prijsopgave voor de kosten voor het bouwen van een website of webshop kan je ook een prijs aanvragen voor het schoonmaken van een gehackte website, eenmalig website onderhoud of voor het extra beveiligen van je website.

Na je offerte aanvraag ontvang je binnen 24 uur een gedetailleerde offerte met een overzicht van alle kosten. Het aanvragen van een website offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

website offerte
Offerte aanvraag
Offerte voor:

Website offerte aanvragen: wat staat er vermeld?

Op de website offerte staat vermeld wat de eenmalige en eventuele periodieke kosten zijn.

Periodieke kosten zijn:

  • Een onderhoudsabonnement (maandelijks): wil je je website laten onderhouden? Bekijk dan de verschillende onderhoudsabonnementen.
  • Hosting en domeinnaam (jaarlijks): Juiste Vorm werkt samen met een vaste hostingpartner en kan je helpen met je hosting en domeinnaam.

Wat kost de bouw van een website of webshop met WordPress?
De kostprijs voor het bouwen van een website of webshop met WordPress hangt af van verschillende factoren. De functionaliteiten die de website moet hebben en het design spelen hierbij de belangrijkste rol. Alle websites worden responsive gebouwd en worden geleverd met WordPress waardoor je je website ook zelf kunt aanpassen. Voor een idee van de tarieven kun je kijken op de pagina met de prijzenindicator.

Heb je eerst vragen over WordPress webdesign neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 06-81822391 en stel vrijblijvend je vraag aan een WordPress specialist uit de regio Rotterdam.