Webshop laten maken met WordPress

Op zoek naar een WooCommerce specialist in de regio Rotterdam voor het bouwen van een nieuwe goed converterende webshop?

WordPress is niet alleen een gebruikersvriendelijk content management systeem voor websites en blogs, maar je kan er ook een volledige webshop mee opzetten waarmee je je eigen producten wereldwijd kan verkopen via je eigen website. Naast fysieke producten kan je ook digitale producten (bv. ebooks) verkopen via je webwinkel. Uiteraard is het mogelijk om alle bekende betaalmogelijkheden te koppelen met je webshop.

 

Je wil een webshop laten maken met WordPress. Wat heb je nodig?

Wil je een webshop laten maken met WordPress dan heb je naast WordPress zelf ook de WooCommerce plugin nodig. WooCommerce is de meest bekende plugin waarmee je in WordPress webwinkels bouwt. WooCommerce is gratis in gebruik, uitbreidbaar en er zit geen limiet op het aantal producten. De afgelopen jaren is WooCommerce uitgegroeid tot een volwaardig e-commerce oplossing met uitgebreide mogelijkheden. Je blijft gebruik maken van het meest gebruikte beheersysteem ter wereld en voegt daar krachtige webshop functies met een eenvoudig beheer aan toe.

Goede hosting voor je webshop want webwinkels vragen net wat meer van de server. Ook heb je een domeinnaam voor je webshop nodig en een SSL certificaat zodat de gegevens die je klanten invoeren versleuteld verstuurd worden. Een SSL verbinding herken je aan het slotje in de adresbalk en de URL begint met https in plaats van http.

webshop laten maken
Webshop laten maken

Een WordPress thema dat compatibel is met WooCommerce. Het meest populaire WooCommerce thema op Themeforest is Flatsome maar er zijn meerdere thema’s beschikbaar met WooCommerce integratie.

Een betaalprovider, vaak is dat Mollie waarmee je iDeal betalingen op je webwinkel kan ontvangen. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlanders gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Registratie bij Mollie is gratis en op moment van schrijven betaal je € 0,29 per iDeal transactie. Naast iDeal kan je ook voor andere betaalmogelijkheden kiezen.

Eventuele uitbreidingen van je webwinkel met gratis of betaalde plugins. Denk aan uitbreidingen voor verzending, betaling of producten en uitbreidingen voor beheer en marketing.

Voordelen webshop laten maken met WooCommerce

Grootste e-commerce platform

Bijna 30% van alle webshops draait op WooCommerce met WordPress.

Open source

Eigen ontwikkelingen zijn mogelijk, niet gebonden aan 1 partij.

Uitbreidbaar

Er zijn duizenden plugins waarmee je je webshop kan uitbreiden.

Op maat

Maatwerk WooCommerce webshops behoren tot de mogelijkheden.

Vertalingen

Het is mogelijk om de webshop in meerdere talen weer te geven.

Koppelingen

Koppelingen met externe partijen zijn mogelijk.

webshop laten maken

Wil je weten wat een webshop laten maken met WordPress kost?

Webshop laten maken

Wat kost een WooCommerce webshop laten maken afgestemd aan jouw wensen. Net als WordPress zelf is de WooCommerce plugin is gratis te downloaden maar je zal altijd kosten moeten maken voor het bouwen van de webshop. De kosten hangen af van de persoonlijke wensen en voorkeuren. Budget speelt uiteraard een belangrijke rol, maar ook de gewenste functionaliteiten en vormgeving van de webshop.

Nadat je webshop met WooCommerce de lucht in gaat is het ook belangrijk dat je gevonden wordt door de zoekmachines en dat je webwinkel blijft werken en ook veilig blijft voor hackers. Hiervoor kan je best een onderhoudsabonnement nemen voor het onderhoud en beveiliging van je webshop. Naast het onderhoud wordt je webshop geoptimaliseerd op het gebied van snelheid en SEO zodat je beter gevonden wordt in Google. Loop je ergens tegenaan met je webwinkel? Met een onderhoudsabonnement ontvang je doorlopend support  zodat je altijd geholpen wordt als je ergens niet uitkomt met je website.

Krijg een prijsindicatie met de prijzenindicator of vraag een vrijblijvende offerte aan. Liever even bellen met een WooCommerce specialist? Bel naar 06-81822391.