Prijzen voor WordPress onderhoud en beveiliging

Prijzen voor het bouwen van een website of webshop zijn op maat en op basis van een offerte aanvraag.
Voor een indicatie van de kostprijs voor de bouw van een website of webshop op basis van een WordPress template kan je de prijzenindicator raadplegen.
Ook het schoonmaken van een gehackte website en het eenmalig beveiligen van een website is op basis van een offerte aanvraag.

LITE

€ 29

PER WEBSITE/MAAND

minimum onderhoudspakket
zonder support en aanpassingen

Basis beveiliging website

Maandelijkse updates
van WordPress, plugins en thema

Maandelijkse backup website

Wekelijkse backup database

Maandelijkse optimalisatie van de database

Uptime monitor

Monitoren van aanvallen

X

X

X

BASIC

€ 45

PER WEBSITE/MAAND

compleet all-in pakket met support
zonder website aanpassingen

Beveiliging website

Wekelijkse updates
van WordPress, plugins en thema

Wekelijkse backup website

Dagelijkse backup database

Maandelijkse optimalisatie van de database

Uptime monitor

Monitoren van aanvallen

Snelheidsoptimalisatie

WordPress support

X

PRO

€ 85

PER WEBSITE/MAAND

compleet all-in pakket met support
en website aanpassingen

Beveiliging website

Dagelijkse updates
van WordPress, plugins en thema

Dagelijkse backup website

Dagelijkse backup database

Maandelijkse optimalisatie van de database

Uptime monitor

Monitoren van aanvallen

Snelheidsoptimalisatie

WordPress support

1 uur p.m. website aanpassingen

Strippenkaart

Heb je regelmatig WordPress vragen of het je regelmatig hulp nodig met je website? Dan kan je een strippenkaart nemen waarmee je 5 uur support inkoopt voor €300 (ex. btw) of 10 uur support voor €550. Support wordt per kwartier gerekend en zijn gedurende 1 jaar geldig. Met een strippenkaart kan je WordPress vragen stellen, technische hulp vragen of hulp vragen met je website.

Uurtarief

Je kan me ook inschakelen op basis van uurtarief. Mijn uurtarief voor technische ondersteuning en aanpassingen aan je website is €65. Dit is voor losse supportvragen en aanpassingen. Het bouwen van een website is op basis van een offerte aanvraag.

FAQ

Veelgestelde vragen over de WordPress onderhoudspakketten

WANNEER MOET IK BETALEN?

Prijzen zijn per maand, exclusief btw. en worden voorafgaand aan de periode gefactureerd. Keuze uit betaling per maand, per kwartaal of per jaar.

HOE KAN IK OPZEGGEN?

Het onderhouds- en beveiligingspakket is maandelijks opzegbaar, er zijn geen vaste contracten.

WAT IS WORDPRESS SUPPORT?

WordPress Support in het Basic en Pro pakket bestaan uit het helpen met vragen die met WordPress en met je website te maken hebben.

WAT ZIJN WEBSITE AANPASSINGEN?

Website aanpassingen in het Pro pakket kunnen bestaan uit het aanpassen van tekst of afbeeldingen, het aanmaken van nieuwe pagina’s, het bouwen van een contactformulier, het plaatsen van Google Maps en zo meer.

WAAROM WORDPRESS ONDERHOUD UITBESTEDEN?

Je WordPres website is altijd optimaal beveiligd, alles werkt zoals het moet en er is een recente backup beschikbaar. Je hebt geen omkijken meer naar de technische kant van je website. Het technisch onderhouden van WordPress is veel meer dan op de update knop drukken: updates kunnen voor conflicten zorgen waardoor bepaalde onderdelen in de website het niet meer doen. In het slechtste geval gaat de website offline of is de beheerderskant niet meer bereikbaar. Daarom zijn automatische updates geen goede keuze.

WAT VALT NIET ONDER WEBSITE AANPASSINGEN?

Sommige werkzaamheden vallen niet onder het pakket website aanpassingen. Denk dan o.a. aan het schrijven van nieuwe functionaliteiten die niet in plugins zitten, design aanpassingen die niet mogelijk zijn met het thema, het schrijven van teksten en SEO werkzaamheden.

HOE ZIT HET MET LICENTIEKOSTEN?

Voor betaalde premium plugins en thema’s moet je zelf de licentiekosten betalen. Zolang de licentie niet in orde is kan er geen update uitgevoerd worden en kunnen er kwetsbaarheden ontstaan in de website.

MAAKT HET UIT WAAR IK HOSTING HEB?

Nee, dat maakt niet uit. Ik kan je wel helpen met het opzetten van je hosting als je nog geen hosting hebt of als je wenst over te stappen. Het voordeel is dat je dan sneller geholpen kan worden bij problemen.

WAAROM HEB IK WORDPRESS ONDERHOUD NODIG?

Je WordPress website heeft onderhoud nodig omdat er regelmatig nieuwe updates verschijnen. Deze updates lossen fouten op, bevatten nieuwe functionaliteiten en verbeterde beveiliging. Met WordPress onderhoud zorg je ervoor dat je website blijft werken, veilig is en altijd up-to-date is.

WELK ONDERHOUDSPAKKET HEB IK NODIG?

Als je weinig wijzigingen aanbrengt aan je website en weinig doet met je website ben je al geholpen met een LITE onderhoudspakket. Ben je actief met je website en plaats je regelmatig nieuwe content dan kan je beter een BASIC pakket nemen. Heb je een grote website of webshop met regelmatige aanpassingen dan is het advies om een PRO pakket te nemen.