100% responsive

deze WordPress website is geoptimaliseerd
voor mobiele apparaten

Een WordPress project

Any Excuse is een evenementenbureau gevestigd in Rotterdam. Bij dit project kwam er heel wat maatwerk aan te pas. De klant kan op een zeer eenvoudige manier blokken toevoegen aan de pagina’s van zijn website. Via de backend kan de kleur van het blok gekozen worden, kunnen tekst en links toegevoegd worden, kan de grootte van een blok bepaald worden en kan de positie van het blok op de pagina bepaald worden. Op deze manier kan de klant elke pagina naar wens zelf opbouwen.

Een mobiel project

Het wordt steeds belangrijker dat websites ook goed worden weergegeven voor mobiele bezoekers. De nieuwe website van Any Excuse kon natuurlijk niet achterblijven en schaalt automatisch op alle schermformaten en is geoptimaliseerd voor een perfecte weergave op alle mobiele apparaten.

wordpress webdesign

WordPress op maat

Is er geen standaard plugin voor uw wensen? Dan bouwen wij het voor je! Ook bij dit project werd WordPress  op maat uitgebreid naar de behoefte van de klant.

Krachtige functionaliteiten

De combinatie van standaard plugins en de op maat gebouwde functionaliteiten zorgen voor een krachtige tool om deze website gebruiksvriendelijk te onderhouden.

wordpress webdesign

Complete controle

De klant heeft 100% controle over zijn website en kan alle onderdelen naar wens aanpassen. Dit dankzij de kracht van WordPress en de op maat geschreven functionaliteiten.

wordpress webdesign

Custom kalender

Op maat gemaakte kalenderpagina waarin de klant evenementen in de toekomst kan toevoegen.