Over Juiste Vorm

Maak kennis met onze werkwijze en onze specialisten

Werkwijze

Om u als opdrachtgever op een zo goed mogelijke manier van dienst te kunnen zijn werkt Juiste Vorm met een stappenplan:

 

Overleg

In een eerste fase worden uw wensen in kaart gebracht. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek. Wat wilt u bereiken met uw website, wie is de doelgroep en welke functionaliteiten moet de website hebben. Denk hierbij aan een fotoablum, een mogelijkheid om in te schrijven voor een nieuwsbrief en zo meer.

Offerte

Hierin vind u de uiteindelijke prijs op basis van uw wensen. Zo weet u duidelijk van te voren waar u aan toe bent. Mocht u tijdens de ontwikkeling van de website uw wensen bijstellen dan hoort u duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Ontwerp

Zodra de nodige bestanden van u zijn ontvangen (logo, fotomateriaal, …) wordt er begonnen met het grafisch ontwerpen van de website en worden uw wensen vertaald naar het uiteindelijke ontwerp. Er wordt een ontwerpvoorstel gemaakt die u per e-mail ontvangt en op basis van de feedback eventueel verder wordt aangepast.

Ontwikkeling

Na definitieve goedkeuring grafisch ontwerp wordt er overgegaan tot het coderen in HTML en CSS en eventueel implementeren van WordPress als content management systeem (CMS). Ook kan de website zo gebouwd worden dat deze geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten (responsive design).

Oplevering

Als de bouw van de website klaar is ontvangt u een link naar een testomgeving. Hier ziet u voor het eerst de werkende website en heeft u de gelegenheid deze uitgebreid te testen. Na de testfase wordt de website opgeleverd en verhuisd van de testomgeving naar de definitieve locatie op de server.

Onderhoud

Met WordPress als CMS kan u de website zelf onderhouden. Op een eenvoudige manier kunnen teksten en afbeeldingen aangepast worden. Ook kan u ervoor kiezen de website door Juiste Vorm te laten onderhouden en een onderhoudscontract afsluiten. Ook het laten maken van backups behoort tot de mogelijkheden.

Over

Juiste Vorm is de onderneming van Alain Lankers, een WordPress webdesigner met een passie voor design. Sinds 2001 ben ik actief als webdesigner en front-end developer en heb ik aan diverse projecten gewerkt. Mijn expertise ligt in het realiseren van websites in WordPress. Juiste Vorm werkt samen met een internationaal team van experts op gebied van hosting, ontwerp en ontwikkeling.

Specialiteiten

WordPress

100%

Development

100%

Hosting en domeinnamen

100%

Onderhoud en beveiliging

100%

SEO

90%
Alain Lankers

Alain Lankers

Eigenaar & webdeveloper

Alain realiseert websites in WordPress

Niels van der Velden

Niels van der Velden

Hosting en domeinnamen

Niels verzorgt hosting en domeinen

nitish shah

Nitish Shah

Developer

Nitish schrijft code

khushbu shah

Khushboo Shah

Developer

Khushbu schrijft code