Alain Lankers
WordPress webdesigner

17
Jaar ervaring
168
Websites gebouwd
6340
Koffies

Werkwijze

Om u als opdrachtgever op een zo goed mogelijke manier van dienst te kunnen zijn werkt Juiste Vorm met een stappenplan:

 

Overleg

In een eerste fase worden uw wensen in kaart gebracht. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek. Wat wilt u bereiken met uw website, wie is de doelgroep en welke functionaliteiten moet de website hebben. Denk hierbij aan een fotoablum, een mogelijkheid om in te schrijven voor een nieuwsbrief en zo meer.

Offerte

Hierin vind u de uiteindelijke prijs op basis van uw wensen. Zo weet u duidelijk van te voren waar u aan toe bent. Mocht u tijdens de ontwikkeling van de website uw wensen bijstellen dan hoort u duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Ontwerp

Zodra de nodige bestanden van u zijn ontvangen (logo, fotomateriaal, …) wordt er begonnen met het grafisch ontwerpen van de website en worden uw wensen vertaald naar het uiteindelijke ontwerp. Er wordt een ontwerpvoorstel gemaakt die u per e-mail ontvangt en op basis van de feedback eventueel verder wordt aangepast.

Ontwikkeling

Na definitieve goedkeuring grafisch ontwerp wordt er overgegaan tot het coderen in HTML en CSS en eventueel implementeren van WordPress als content management systeem (CMS). Ook kan de website zo gebouwd worden dat deze geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten (responsive design).

Oplevering

Als de bouw van de website klaar is ontvangt u een link naar een testomgeving. Hier ziet u voor het eerst de werkende website en heeft u de gelegenheid deze uitgebreid te testen. Na de testfase wordt de website opgeleverd en verhuisd van de testomgeving naar de definitieve locatie op de server.

Onderhoud

Met WordPress als CMS kan u de website zelf onderhouden. Op een eenvoudige manier kunnen teksten en afbeeldingen aangepast worden. Ook kan u ervoor kiezen de website door Juiste Vorm te laten onderhouden en een onderhoudscontract afsluiten. Ook het laten maken van backups behoort tot de mogelijkheden.

Over mij

Juiste Vorm is de onderneming van Alain Lankers, webdesigner en WordPress developer met een passie voor design. Sinds 2001 ben ik actief als webdesigner en front-end developer en heb ik aan diverse projecten gewerkt. Mijn expertise ligt in het bouwen van websites in WordPress. Juiste Vorm werkt samen met een internationaal team van ontwikkelaars aan diverse projecten.

Mijn vaardigheden

Photoshop

85%

HTML/CSS

90%

WordPress

95%

SEO

75%

Illustrator

55%

Alain Lankers van Juiste Vorm heeft voor mij de website gebouwd van mijn nieuwe bedrijfje in belastingadvies aan internationale werknemers en executives. Alain wist van het begin af aan op een heel goede manier zich in te leven in mijn wensen om een zakelijke website te ontwerpen met een internationaal en exclusief karakter. Hij dacht continue met mij mee, hield de vaart er in, ook als eens teksten bij mij bleven liggen en bleef geduldig mijn opmerkingen en wensen verwerken. Ik ben trots op het eindprodukt: een mooie, informatieve website, waarvoor ik vanaf de eerste lancering alleen maar complimenten krijg! Ik zal Juiste Vorm aan iedereen aanbevelen!

Jaco Stam, Triple E Tax

Op zoek naar een webbouwer met ervaring in het bouwen van sites in WordPress kwam ik via via in contact met Alain. Ik had er vrij snel een goed gevoel bij. Hij gaf goed advies over betreffende zaken. Maar ook heldere afspraken, wie doet wat aan de voorbereiding, wat is er allemaal mogelijk en tot slot het eindresultaat opleveren binnen de afgesproken termijn. Zo werd mijn ontwerp 1 op 1 omgezet in een werkende site. Daar word je blij van:)

Mariska Driever, Dieto

We are a new business ‘Any Excuse’ for Parties, Shopping and going out in Rotterdam. We worked with Alain on the technical design of our website www.anyexcuse.nl
After lots of research and design ideas for the site we where very impressed that Alain was able to take our design templates and turn these into a fully working very user friendly website. Alain was always available and flexible to work with and we are very happy with the help and support we have received during the whole process. In addition we have great after service and support and we would recommend Alain as a great partner to build your website.

Sharon & Jane, Any Excuse