Kosten website laten maken met WordPress

Wil je graag de prijs weten om een website of webshop te laten maken met WordPress?
Met onderstaande prijzencalculator kan je een indicatie krijgen van de kosten op basis van een WordPress template. Een template of thema kan je aanschaffen op bijvoorbeeld Themeforest. Met dit aangeschafte thema wordt de website helemaal opgebouwd. Een template is als een soort blokkendoos waarmee je de website bouwt.

Kosten website laten maken met WordPress hangt af van:

  • het aantal pagina’s
  • de gewenste aanpassingen aan het thema
  • het aantal formulieren 
  • de gewenste functionaliteiten (Google Maps, social media integratie, e-commerce, aantal talen, etc)

De getoonde prijzen in de calculator zijn exclusief btw, zijn niet definitief en dienen alleen als een  indicatie van de kostprijs voor het bouwen van een website of webshop met WordPress. Prijzen zijn pas definitief na een offerte.

Naast onderstaande kosten voor het bouwen van een website of webshop dien je rekening te houden met eventuele optionele extra kosten voor de hosting, je domeinnaam, premium plugins en onderhoud.

 

Indicatie kosten website laten maken met WordPress op basis van een template

Two columns
Verticaal
Horizontaal

Prijsindicatie

Totaal

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

 

Kosten website laten maken met WordPress op basis van een maatwerk ontwerp

Bij een maatwerk oplossing wordt er niet met een bestaande WordPress template gewerkt maar wordt de website helemaal vanaf nul gebouwd. Dat geldt zowel voor het grafisch ontwerp als voor het programmeren van de website.

Het voordeel van maatwerk is dat je de volledige vrijheid hebt hoe je de website wil hebben. Het nadeel is dat je een groter budget nodig hebt voor een maatwerk website. Je dient je dan ook goed af te vragen wat voor jouw het voordeel is dat je een maatwerk oplossing wenst. Soms is het voldoende om een bepaalde maatwerk functionaliteit in een bestaande template in te bouwen. Bij maatwerk websites is er ook een langere doorlooptijd voordat de website klaar is.

Wil je graag de kostprijs weten voor het bouwen van een website of webshop op basis van een maatwerk ontwerp en of maatwerk functionaliteiten neem dan contact op.